Valutaer:
 

Arcteryx Alpha Ar Jakke Udendørs Jakker i Danmark

Pris:
7,199.41 DKK  3,118.73 DKK

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • XXL
  • XXXL


  • Model: Udendørs Jakker 5279
Mængde: decreaseincrease    

  • Produkt info

Design: Hardshell jakke
Materiale: N40r-X 3L Gore-Tex Pro Shell; Forstærkninger: N80p-X 3L Gore-Tex Pro Shell; 100% polyamid med ePTFE membran
Forseglet syninger: ja
Udluftning: via armhulen lynlåse
Lukning: fuld længde; vandafvisende lynlås
Lommer: to cross-over bryst lommer med vandafvisende lynlås
Hood: justerbar; hjelm-kompatibel storm hætte med forstærket top og integreret én hånd justering
Vægt: 385 g (medium størrelse)
Mål: XS-XXL
Ekstra: Løbegang i sømmen; laserbehandlet krog-og-loop på ærmet sømmen; forlænget ryg sektion; høj krave; E3D preformed; Forstærkninger; reflekterende logo
Du don ?? t nødvendigvis at afkode det navn, som Arc ?? teryx har valgt til denne post, for at vide, at Alpha AR Jacket er virkelig en multi-talentfulde beklædningsgenstand for ambitiøse bjergrejser.

Denne hardshell har nedskaleret og utilitaristisk design karakteristisk for canadierne og er også meget genkendelig. De lige linjer er noget brudt op af den slidbestandige inserter i skuldre, som beskytter dem mere slid-modtagelige områder. På dette område allerede enormt robust triple-lags laminat forstærkes yderligere mod rygsække og sten slid.
Med lige søm bånd, intelligent snit og minimalistiske træk, denne jakke er også udstyret med en usædvanlig vægt på 400 gram og lige så enestående packability. Det siger sig selv, at materialet er holdbart vandfast, imponerende langvarig og usædvanligt åndbar selv i koldt vejr.
Snittet er præfabrikerede og designet til at være ideel til lagdeling. En syntetisk fiber eller dunjakke kan bæres under denne jakke perfekt uden at påvirke pasform. Hvis du ?? re på udkig efter en Hardshell til sommer touring, kan du vælge en mindre størrelse, ellers kan du bære et ekstra tykt lag nedenunder for vinteren touring.
Sømmen er længere i ryggen og hætten er fastgjort på ydersiden af ??den høje krave. De asymmetriske arm manchetter er perfekte til at bære over en kort softshell handske.
Alle lynlåse på Jacket er næsten vandtæt og designet med innovative lynlåse som Arc ?? teryx specielt udviklet med YKK. De lukker perfekt, uden at behøve en lynlås garage. Lommerne er designet til at være let tilgængelige og handske-venlige. Det samme gælder for pit-lynlåse og de hårde plast-front lynlås, der vandt ?? T jam op, selv i isforhold.
Hjelmen-kompatibel hætte har justering snore foran og bagpå, integreret i materialet, så de er altid tilgængelige, og er designet til at være let at bruge og handske-venlige. Dette gælder også for taljen vindfold, som forhindrer jakke fra ridning op under en klatresele, når du strække dine arme.
Med sin minimale vægt. avancerede funktioner og konstruktion samt sin karakteristiske design, Arc ?? teryx Alpha AR jakke er den perfekte, langvarig ledsager til alle eventyr i bjergene - fra chalet ture til blandet klatring eller high-bjergbestigning.