Valutaer:
 

Arcteryx Alpha Ar Jakke Udendørs Jakker i Danmark

Pris:
7,206.16 DKK  3,125.48 DKK

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • XXL
  • XXS


  • Model: Udendørs Jakker 1603
Mængde: decreaseincrease    

  • Produkt info

Design: Hardshell jakke
Materiale: N40p-X 3L Gore-Tex Pro; N80p-X Gore-Tex Pro (100% polyamid med ePTFE membran, DWR)
Forseglede sømme: ja
Udluftning: via underarm lynlås
Lukning: fuld længde lynlås
Lommer: to cross-over brystlommer med lynlås; Indvendig lynlås lomme
Hood: justerbar; hjelm-kompatibel hætte med forstærket top og kapacitetsregulering
Vægt: 355 g (medium størrelse)
Mål: XS-XL
Extras: Hook-and-loop på ærmet sømmen; forlænget ryg sektion; Løbegang i hem; Cohaesive ledning prop; tre-dimensionelle forformningstemperaturen
The Arc'teryx Alpha AR Jacket Kvinder er en teknisk og smukt minimalistisk jakke, som er typisk for den høje ende canadiske outfitter!
Med kun omkring 350 gram (afhængig af størrelsen ), denne tre-lags jakke, givet sin robusthed, er en sand fluevægt! Dette opnås gennem en velgennemtænkt detaljeret design, som er ledsaget af smukke, enkle optik. For for dig at være i stand til helt ubehæftet være ude med denne jakke og være i stand til nemt at stuve den væk i en rygsæk, når den ikke er i brug, Alpha AR består af en slidstærk vandtæt og meget modstandsdygtig Gore-Pro laminat, at er tilgængelig i en moderat og meget robust version. Eftersom alle sømme er meget omhyggeligt placeret og tapede med et smalt bånd, vægt og pasform kan optimeres. Der er kun to udvendige lommer til rådighed, men disse er monteret så præcist og dimensioneret, at de altid er let tilgængelige og giver rigelig opbevaringsplads. Det samme gælder for ventilation og hætte, som alle er let tilgængelige, nemme at bruge og håndtere med én hånd.
Selv ledning låse og zip trækker designet med en stor indsats og spare nogle vægt, men først og fremmest giver endnu mere praktisk. Zip garager ikke længere er nødvendige, og ledningen propper blev integreret i materiale og er dermed også bedre at bruge og mere holdbare.
En ekstraordinær levetid kan forventes fra den almindelige, skræddersyet snit jakke, hvor selv en dejlig isoleret lag kan bæres nedenunder. Alpha AR Jacket kvinder fra Arc'teryx er en rigtig head-turner med en farvet trim, sporty farver og rene linjer!