Valutaer:
 

Arcteryx Alpha Sv Jakke Udendørs Jakker i Danmark

Pris:
7,199.41 DKK  3,118.73 DKK

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • XXL
  • XXXL


  • Model: Udendørs Jakker 4894
Mængde: decreaseincrease    

  • Produkt info

Design: Hardshell jakke
Materiale: N100p-X 3L Gore-Tex Pro Shell (100% polyamid med ePTFE membran)
Forseglet syninger: ja
Udluftning: via armhule lynlåse
Lukning: fuld længde; vandafvisende lynlås
Lommer: to cross-over plisserede lommer med vandafvisende lynlås; Overarm lynlås lomme på venstre (vandafvisende); lamineret inderlomme med lynlås
Hood: justerbar storm hætte med forstærket top og single-handed regulering (hjelm-kompatibel)
Vægt: 475 g (medium størrelse)
Mål: XS-XXL
Extras: reflekterende logo; E3D preformed; lamineret; asymmetrisk krog-og-loop på ærmet manchet; Løbegang i hem
Nogle siger, at denne udendørs jakke er simpelthen en klassiker: Alpha SV Jacket af Arc ?? teryx
Denne jakke har været en garanti i vandtætte bjergsport jakker til mange! år. Alpha SV er udviklet til de mest ugunstige forhold, og er blevet forbedret mange gange, så det oprindelige design er stadig den samme, men jakken er blevet mere lys og mere modstandsdygtig. Den N100p-X tre lags-laminat er usædvanligt slidstærkt og holdbart. Det kan udholde bæres med tunge rygsække lige såvel som ru kontakt med sten og is. Når du har brug for fuld koncentration, på grund af en dårlig opstillet Isskrue, mens is bidder smuldre under dig og en sne afdrift slag om ørerne, er du nødt til at være i stand til at afhænge af dit udstyr helt. Alpha SV giver dig perfekt beskyttelse mod kulde, slid og våd og giver dig mulighed for at koncentrere sig helt om, hvad du skal gøre.
De innovative og integrerede sammenhængende snor-propper tillader én hånd, handske-venlige præcision-justering af hætte og talje drawcords. Taljen snor forhindrer også jakke fra tilkobling under en klatresele, når du strække dine arme. Dette er endnu mere forhindret af præformede tredimensionelle snit af jakken, som giver ubegrænset bevægelsesfrihed og er perfekt til at bære med et isolerende lag under en hardshell. Du skal forsøge Alpha SV selv for virkelig at forstå, hvordan det former sig perfekt til bæreren.
Alle lommer er designet til at være handske-venlige og let tilgængelige på alle tidspunkter. De brystlommer er rummelige og ærmelomme er ideel til opbevaring et liftkort. Med sin tredimensionelle indstillingsmuligheder, stivnede visir, som altid bevarer sin form, høj krave og perfekt pasform med eller uden hjelm, Storm Hood af Arc ?? teryx er lige, hvad du ?? re søger!
Lynlåsen er specielt designet af Arc ?? teryx, bevirke, at behovet for lynlås garager. Alle lynlåse er meget vandtæt og kan bruges selv i isforhold.
Med sin perfekte kombination af funktionelt byggeri, minimal vægt, ekstraordinær holdbarhed og robusthed, fremragende pasform og højeste komfort, samt dens legendariske design, Alpha SV af Arc ?? teryx er indbegrebet af hardshell jakker.