Valutaer:
 

Arcteryx Beta Ar Jakke Udendørs Jakker i Danmark

Pris:
7,199.41 DKK  3,118.73 DKK

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • XXL
  • XXS


  • Model: Udendørs Jakker 1505
Mængde: decreaseincrease    

  • Produkt info

Design: Hardshell jakke
Materiale: N40p-X 3L GORE-TEX Pro (100% polyamid); Forstærkninger: N80p-X 3L GORE-TEX Pro (100% polyamid)
Forseglede sømme: ja
Udluftning: Vandtætte underarm lynlåse
Lukning: fuld længde # 5 Vandtætte Vislon lynlås
Lommer: 2 lynlås lommer; 1 indvendig lynlås lomme
Hood: Ja (justerbar; hjelm-kompatibel)
Vægt: 385 g (i medium størrelse)
Dimensioner: Flachnähte
Ekstra: Løbegang i linningen; krog og løkke manchetter
Den ultra-alsidige Arc'teryx Kvinders Beta AR Jacket er den ultimative udendørs følgesvend, kunne påtage sig alt fra skiløb og vandreture til alpine ekspeditioner. Som nummer to i Arc'teryx s Essentials linje, Beta AR bærer en uhyggelig lighed med det storesøster, Theta AR. Begge jakker er slanke, i al slags vejr og alle-betingelser bæster, men den store forskel mellem søskende er Beta AR sport en højere hemline, der sidder på hoften.

Ligesom Theta AR, Beta AR er lavet med Gore-Tex Pro og forseglet med bittesmå Gore-tapede sømme for at lukke ud regn og sne og samtidig bibeholde åndbarhed for høj intensitet aktiviteter. Laminerede lynlåse er prikken over i'et, og i kombination med byggeriet, tilbyder dig vejrbestandig beskyttelse mod blændende sne, sidelæns regn storme, og selv dit barn kaster æblejuice din måde. High-slid områder af jakken er forstærket med ekstremt slidstærk N80p-X Gore-Tex Pro for øget holdbarhed uden tacking på for meget vægt.

Beta AR er tung på funktioner, der passer til din aktive liv . Laminerede underarm udluftninger åbne hurtigt og uden besvær, og underarm kiler giver dig chancen for at flytte til rytmen af ??din egen tromme uden hele jakke sammenklumpning op. Den microsuede vender på fuld krave beskytter hagen fra gnidning mod jakke i kølige temps, og hjelmen-kompatible DropHood idræt en lamineret randen så regn og slud ikke vil cloud din vision. Ligegyldigt hvad eventyr, du har linet op for dagen, bære Beta AR med tillid til, at det vil hjælpe dig med at udføre dit bedste.
Gore-Tex Pro med N40p-X ansigt stof
N80p-X Gore-Tex Pro-forstærkede områder
Athletic pasform, hip længde
Fuldt tapede syninger
Helmet-kompatibel DropHood
vandtæt lynlås underarm ventilationskanaler
Justerbar hem drawcords