Valutaer:
 

Arcteryx Beta Handske Handsker i Danmark

Pris:
1,873.94 DKK  803.31 DKK

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS


  • Model: Handsker 2450
Mængde: decreaseincrease    

  • Produkt info

Design: 2-i-1 handske
Anbefalet brug: Skiløb; Snowboarding; Bjergbestigning; Bjergbestigning
Ydermateriale: N70p 3L Gore-Tex (bagsiden af ??hænderne); N333p-X 3L Gore-Tex (finger); TPU lamineringer
Indre materiale: aftagelig liner lavet af Cetus høj loft fleece (100% polyester) og Cobblecomb (94% polyester, 6% elastan)
Vægt: 210 g (medium størrelse)
Dimensioner : XS-XL
Ekstra: Løbegang i linningen; centreret justering; aftagelig snor TriDex design
Handsker til ambitiøse skiløbere og alpinister:! Arc ?? teryx Beta Glove
På denne handske model vandtæt, blev robuste ydre handsker kombineret med bløde, isolerende fleece liners. De indvendige handsker kan fjernes, hvilket gør det så alsidigt. Det kan bruges til skiløb, bjergbestigning og alpine ture. Oven i, at de ydre handsker tjene som dække for (nød) vejrbeskyttelse løbet softshell- eller syntetiske handsker og kan pakkes ind i lille størrelse. Den hyggelige fleece foring kan anvendes til hver dag eller kan anvendes separat ved gang.
De indvendige handsker består af lange fibre fleece og har en perfekt del af vægt og isolering. Det absorberer sved perfekt og sikrer dermed et behageligt slid komfort. De indvendige handsker er skåret kortere end de ydre handsker. Foringen går hele vejen til håndleddet. Flade sømme øger bærekomforten.
De ydre handsker af Beta Glove er designet meget ekstravagant og af høj kvalitet. Brug af 3-lags Gore Tex laminat til slidstyrke og permanent beskyttelse vejr. Et tyndere udenfor materiale blev brugt på håndfladen område for bedre fingerfærdighed. Fingrene er præfabrikerede og tilpasse perfekt med de naturlige konturer af hænderne, på grund af en særlig søm sporing kaldet TriDex. Handskerne blev falsede og tapede på indersiden for at have de mindst sårbare områder, hvor det kunne rive åben efter langvarig, intensiv brug.
De forstærkninger af laminatet coated TPU gør det ikke bare mere robust, men også forbedre greb. De manchetter er store nok til at bære den Beta Glove over jakken ?? s ærmet top. Det kan let justeres med en hånd på håndleddet samt på ærmet top. Hvis ikke via de yderste handsker men stadig har det klar til enhver tid, uden at gemme dem væk eller undgå at tabe dem, der er en aftagelig sløjfe, som kan fastgøres til håndleddet.
Genopdag alsidighed med Beta handske af Arc ?? teryx!