Valutaer:
 

Arcteryx Bora Midten Gtx Vandresko i Danmark

Pris:
3,393.48 DKK  1,471.61 DKK

Vælg venligst:

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42


  • Model: Vandresko 562
Mængde: decreaseincrease    

  • Produkt info

Design: Vandring sko
Anbefalet brug: Vandring; Bjergvandring; Trekking
Materiale: Polyamid (PU coated og TPU forseglet)
Indre materiale: Gore-Tex 2L Stretch Mono-Mesh; EVA pad
Lukning: Lacing
Vægt: 888 g (medium størrelse par)
Mål: UK 3,5-10,5
Ekstra: Mud beskyttelse; Træk i loops
Arc'teryx altid gør nogle af de bedste produkter til udendørs, så det bør ikke komme som en overraskelse, at dets Kvinders Bora Mid GTX Backpacking Boot er perfekt til ultralet-endnu-granvoksne stigninger. Den Bora Mid har den samme unikke stil og ydeevne, som vi alle forventer fra Arc'teryx. For startere, Arc'teryx konstrueret Adaptive Fit liner adskilt fra den øvre for at kramme din fod med åndbar, hurtigtørrende mono-mesh for en virkelig skræddersyet pasform.
Arc'teryx gled Gore-Tex Performance Comfort Stretch membran inde i Adaptive Fit liner til ekstremt pålidelig vandtæt, åndbar beskyttelse. I modsætning til standard membraner, der kun giver delvis dækning, Performance Comfort Stretch ombrydes helt rundt om foden fra top til bund for at maksimere vandtæt, åndbar beskyttelse.
Den Bora Mid også en let og overraskende holdbart problemfri øvre designet til at håndtere sten , sne og is med lethed. Denne sømløse øverste funktioner et ikke-vævet, DWR-behandlet internt overflade, der kaster vådt vejr, PU-belagt nylon for luft permeabilitet og slidstyrke, og TPU film for øget støtte og holdbarhed. De to øverste blonder huller har integreret forstærkninger for at reducere stretching.
Underfoot, Arc'teryx udstyret Bora Mid med en præmie indsprøjtet EVA mellemsål designet til stabilitet og øget bremsning. De 3D støbte tå og hæl hætter buffer effekt, tilbyde sten beskyttelse, og modstå revnedannelse. Der er også en anatomisk bue skaft, og den brugerdefinerede udviklet 3D støbt OrthoLite fodseng giver maksimal komfort og åndbarhed.
For den eneste, Arc'teryx arbejdet i samarbejde med Vibram at give dig den bedste trækkraft på en række forskellige stier. Denne sål omfatter en klatring zone med trækkraft riller, håndterlig indsatser til udtværing, RockGrip teknologi med skridsikre lugs, en bjergbestigning-inspirerede hæl slidbane for stabilitet, og en sfærisk hæl form til en glat skridtlængde.
Gore-Tex performance comfort Stretch membran
Problemfri øvre
separat konstrueret Adaptive Fit liner
Laces med hastighed kroge
3D støbte Ortholite sål
Premium indsprøjtet EVA mellemsål med bue skaft
3D støbt tå og hæl hætter
Vibram Arc'teryx sål
"