Valutaer:
 

Håndværk Aktiv Ekstreme Cn Ss Funktionelle Undertøj i Danmark

Pris:
569.74 DKK  236.27 DKK

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS


  • Model: Funktionelle Undertøj 6392
Mængde: decreaseincrease    

  • Produkt info

Design: T-shirt
Materiale: 100% polyester
Mål: S-XXL
Extras: Flade sømme; isolerer og køler
Første gang vi så Craft Pro Zero Extreme-base lag vi fejlagtigt antaget, at de mente dem for ekstreme vejrforhold, dvs. frigid temps, snestorme, istiden mv I virkeligheden, det er præcis, hvad det er IKKE betød for. Snarere, Craft designet denne stof til ekstrem intensitet ridning i køligt (ikke koldt) vejr. Vi ?? ve brugt disse baser lag i lange og korte ærmer versioner, og fandt dem til at udfylde vores behov på tværs af en bred vifte af temperaturer 25-55? Fahrenheit.
Pro Zero Extreme er bygget med hexachannel Pro Cool stof mod din hud, er identisk med, hvad du får i en sommer vægt Pro Cool bundlag. Denne hexachannel lag er parret med Craft hule-kanaliseret Thermolite stof til at hjælpe fælde i kroppen varme på kølige dage ?? to lag i en for ultimativ ydeevne. Begge versioner har en sømløs torso design, så en tætsiddende trøje vil ikke få din bundlag at tygge ind under huden. Tilføjelse til komforten er, at Craft bruger, hvad de kalder 3D skærende linjer. Du vil ikke se nogen lige sømme på de Pro Zero Extreme-base lag. Panelerne og sømme er buede identisk med formen på en cyklist at nå til styret.
The Craft Pro Zero Extreme kortærmet Base Layer fås i sort eller hvid i størrelserne Små gennem XX-Large.


Pro Zero Extreme stof bruger Pro Zero teknologi ved siden af ??din hud til at væge fugt og Pro Cool stof på ydersiden at lade i kold luft
Antimikrobiel behandling forebygger kropslugt fra akkumulere og overvældende din aerobe vejrtrækning
Flatlocksømme sikre at du ikke gnider, mens den kører eller cykling