Valutaer:
 

Scarpa Phantom 8000 Ekspeditionens Støvler i Danmark

Pris:
2,819.01 DKK  1,221.84 DKK

Vælg venligst:

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42


  • Model: Ekspeditionens Støvler 621
Mængde: decreaseincrease    

  • Produkt info

Design: Trekking støvler
Anbefalet brug: Expeditions; Bjergbestigning
Materiale: Microtech nylon; 5 mm EVA; 5 mm kork
Indvendig materiale: Indvendig boot: Primaloft; EVA-skum; Aluminium
Sole: Vibram 0 Gravity Lite; Indersål: Kulfiber
Lukning: all round lynlås; Indvendig boot: Hook-and-loop lukning
Vægt: 1310 g (per skostørrelse i størrelse 42)
Dimensioner: 38-49
Ekstra: integreret gamache; Rock vagt; fuldt crampon kompatible; Klatring zone
Høj, højere, højest - i ekstreme klimaer Phantom 8000 af Scarpa virkelig viser, hvad det kan gøre! Disse ekspedition støvler blev udviklet specielt til høj og ekstrem bjergbestigning, trække på rig erfaring med den ekstreme bjergbestiger Ueli Steck. De har en imponerende sofistikeret og raffineret konstruktion, der tilbyder fremragende krop-varmen, samtidig opretholde en bemærkelsesværdig let vægt. Støvlerne består af en ydre skal samt en indre sko. Den øverste sko og snøring er vandtæt, takket være sandwichkonstruktion af Microtech nylon, kork og EVA skum. På tæerne og hælene er der yderligere, isolerende Aerogel skær. Den indre sko er foret med tyk Primaloft 400 og er udstyret med en ekstra aluminiumslag. Dette bevarer effektivt kropsvarme og forhindrer dig fødder fra at fryse. Stoffet giver også behagelig dæmpning. Da den indre sko er aftagelig, kan det holdes i løbet af natten, så du kan bære den i din sovepose natten hvis nødvendigt.
Den integrerede gamache sikrer endnu bedre isolering og forhindrer sne fra at komme i. Samt som ekstremt robuste, slidstærke ydermateriale skoene har også en bred TPU Rock-Guard surround at beskytte mod skarpe sten eller is. Den Vibram 0 Gravity Lite kører sål kommer med store, dybe klamper for optimal greb samt en klatring zone ved fronten, så du nemt kan håndtere enkle stigninger. Den eneste rand gør disse støvler fuldt CRAMPON kompatible. Den lave vægt af skoen er takket være carbon indersål, fremstillet af seks lag kulfiber, hvilket garanterer en god torsionsstivhed og lasteevne.
Sammen med mange andre ekstramateriale, disse støvler inkluderer reflekterende elementer, en vandtæt lynlås og elastiske lukninger på gamacher. I isnende kulde og tynd luft du har brug for en støvle som Scarpa Phantom 8000, som er helt pålidelig, og alligevel vandt ?? t veje dig ned!